Heyecanlı olacak

Belki kalitesiz bir maç olacak ama şunu net söyleyeyim, heyecanlı olacak. Sebebi ne? Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, Fatih Terim takımından inanılmaz rahatsız. Daha doğrusu bazı futbolcularından çok rahatsız. Bunu net...

Belki kalitesiz bir maç olacak ama şunu net söyleyeyim, heyecanlı olacak. Sebebi ne? Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, Fatih Terim takımından inanılmaz rahatsız.
Daha doğrusu bazı futbolcularından çok rahatsız. Bunu net söylüyor.
Bir noktada haksız da değil ama başka noktalarda haksız. Bu beğenmediği oyuncular bu noktaya gelene kadar sen ne yaptın?
Bunların özel hayatları dahil eski Fatih Terim gibi kontrol ettin mi, hayır.
Çünkü senin futbolcularının sigortaları 5 dakikada bir atıyor. Bir takımın futbolcuları darbe hariç bu tip sakatlıklar yaşıyorsa orada bir sakatlık vardır. En büyük sakatlık da teknik direktörden başlar.

***

Şimdi dönelim Fenerbahçe'ye.
Öyle veya böyle teknik direktörünü yönetim kovdu ama şunu sakın gözardı etmeyin, bu da önemli. Şu anda Fenerbahçe'nin fizik olarak, mücadele olarak, hırs olarak durumu Galatasaray'dan iyi.
Biliyorum, şu anda bahis oynasanız Galatasaray'a oynarsınız ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum, hayatımda oynamadım ama oynasam Fenerbahçe'ye oynarım.
Önemli bir nokta daha var.
Fenerbahçe'nin kaybedecek nesi var? Hiçbir şeyi... Galatasaray'ın ise çok şeyi. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan insan hiçbir şeyden korkmaz beyler. Bu kadar basit.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 486 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 870 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 251 Okunma Bu kara gecede herkesin payı bulunuyor 08 Nisan 2024 | 643 Okunma Musrati neden yedekte oturuyor! 05 Nisan 2024 | 194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar