Susturun bu adamları

Şu sosyal medya iyi mi, kötü mü bir türlü karar veremedim. Ama galiba iyi tarafları daha baskın. Benim konum ise kötüler. Beyinleri bel altına düşmüş kişileri görünce ve ister istemez söylediklerini...

Şu sosyal medya iyi mi, kötü mü bir türlü karar veremedim. Ama galiba iyi tarafları daha baskın. Benim konum ise kötüler.

Beyinleri bel altına düşmüş kişileri görünce ve ister istemez söylediklerini okuyup dinledikçe, bu kişilerle aynı havayı solumaktan hicap duyuyorum.

Hay olmaz olasınız sizler! Bir, iki taneydiniz susturuldunuz. Ama beş yıldır ayrık otu gibi çoğaldınız. Eee, tabii meydanı boş buldunuz. Acıdır, taraftar da buluyorsunuz. Bu biiir.

Garip hatta komik zikir görüntülerine ne dersiniz? Koca koca sakallı, göbekli adamların hoplayıp zıpladıkları görüntülere. Bak bak gül.

Merak ediyorum. Beğenmedikleri twit’i hemen görünmez hale getiren güç,neden aynı muameleyi bunlara uygulamıyor? Dokunulmazlıkları mı var? Twitter,artık siyasilerin de köşe kaptığı bir mecra.

Peki hiç biri bunlara rastlamıyor mu? Olabilir mi. Her şeyin bir sonu vardır derler ama bu kepazeliklerin sonunun gelmesi her geçen gün zorlaşıyor.Yarınımız hayrolsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 81 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 103 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 77 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar