Adaleti beklerken

Ben bu yazıyı yazarken, Adalet Yürüyüşü’nün katılımcıları da, Gebze’de 22’nci günün gecesini geçiriyorlardı. Belki de dünyanın bu en barışçıl eyleminde hiçbir...

Ben bu yazıyı yazarken, Adalet Yürüyüşü’nün katılımcıları da, Gebze’de 22’nci günün gecesini geçiriyorlardı. Belki de dünyanın bu en barışçıl eyleminde hiçbir şiddet olayı olmadı, kimsenin burnu kanamadı. Bugün de İstanbul Maltepe’de adalet mitingiyle son bulacak. Zaten ne demişti halkın seçtiği Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Şiddet olmazsa sonuna kadar izin veririm.” Yapılan eylem, bir anayasal haktı ama olsun.

★ ★ ★

Oh be! AKP’nin yaptığı yollarda Kılıçdaroğlu ve adalet, hak, hukuk arayıcıları tıpış tıpış yürüdüler. Hani eskiden Ankara ile İstanbul arasında yol yoktu ya... Dedikleri gibi, ya bu yollar olmasaydı. Dağda, bayırda, ormanda kaybolup gidecekti binlerce kişi. Teşekkürler AK Parti.

★ ★ ★

Benim de ayrı bir teşekkürüm var. Taa Ankara’dan beri kortejin sağında, solunda yürüyen polis ve jandarmaya. İstanbul’a yaklaşılırken artırılan güvenlik önlemlerini sağlayan tüm emniyet teşkilatına. Onbinlerce kişinin lojistiğini başarıyla sağlayan belediyelere. Yol kenarına soğuk sular dizenlere. Evlerinde yaptıkları ayran ve limonataları karınca kararınca ikram edenlere. Sağlık Bakanlığı 112 teşkilatına. Ve tabii E-5 karayolunda çile çekenlere. Ama unutmayın bu eylem sizler içindi.

★ ★ ★

Son olarak. Sayın okurlar, aradığınız hak, hukuk, adalet numarasına şu an için ulaşılamıyor. Tekrar deneyiniz. Aradığınız numara açılana kadar tekrar deneyiniz. Ama sakın ümitsizliğe kapılıp telefonunuzu kapatmayınız.

Bylock

“Faal hiçbir vekil ByLock kullanmamış”mış. Yahu ne gerek var ByLock’a. Kimin ByPhoto’su yok ki. Kimin ByVoice’u yok ki. Hepsi internette. Yeter ki, bulmaya gönlün olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 81 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 103 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 77 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar