Kılıçdaroğlu ve Akşener herkesten gizli buluştu mu?

Tv100 Gazetesi Yazarı Erdoğan Aktaş'ın bugünkü (06.03.2023)''Kılıçdaroğlu ve Akşener herkesten gizli buluştu mu?'' başlıklı yazısı.

Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmeyen Meral Akşener’in Masa’yı devirmesinin ardında herkes aynı soruyu soruyor: “Ne yani bu zamana kadar iki lider aday hakkında hiç mi konuşmadı?”

Masa’nın dağıldığı gün, İYİ Parti’nin yöneticilerine ben de sordum. Hemen hemen hepsi aynı yanıtı verdi. İYİ Parti’nin önemli bir ismi, yemin billah ederek o son toplantıya kadar aday ismi üzerinde konuşulmadığını söyledi.

Türkiye’nin siyasal iletişim alanında tartışmasız en önemli isimlerinden Prof. Dr. Nuran Yıldız, Masa’nın dağılma olayından sadece üç gün önce iki liderin kahvaltıda buluşmasını hatırlatarak, “O kahvaltıda adaylık konuşulmaması hayatın doğal akışına aykırı değil mi” diye soruyor.

Aslında olay bu kadar basit ve net. O tarihe kadar hiç konuşulmamış olması gerçekten de hayatın akışına ters.


Böyle bir şey mümkün mü? Bir yandan Kemal Kılıçdaroğlu her ortamda adaylığına vurgu yapan konuşmalar yapıyor, diğer yandan İYİ Parti yetkilileri Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarına ters açıklamalar yapıyor. Ayrıca Meral Akşener her ortamda Altılı Masa’nın olası adayı hakkında türlü açıklamalar yapıyor.

Peki bu aşamaya nasıl gelindi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tansu Çiller, bakanlığı döneminde memur maaşlarını neden altı ay ödemek istemedi? 12 Mart 2024 | 556 Okunma Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz yıllar önce bana hangi ahlaksız teklifte bulunmuştu? 28 Şubat 2024 | 3.377 Okunma AK Parti, CHP ile hangi aynı hatayı yapıyor? 08 Ocak 2024 | 4.710 Okunma İstanbul'un başındaki büyük bela 24 Aralık 2023 | 1.187 Okunma Bir siyasetçinin akıl almaz portresi 20 Aralık 2023 | 1.782 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar