Yeni kovid dalgası mı?

Birçok ülke koronavirüs salgınına karşı zafer ilan etmeye, kısıtlamaları hafifletmeye ve normal hayata dönmeye başlamışken, dünyada artan kovid vakaları, sonbahar için yeni bir dalganın...

Birçok ülke koronavirüs salgınına karşı zafer ilan etmeye, kısıtlamaları hafifletmeye ve normal hayata dönmeye başlamışken, dünyada artan kovid vakaları, sonbahar için yeni bir dalganın başlangıcı olacağı konusunda tüm dünyayı endişelendiriyor.

Bir yandan, aşılamanın istenildiği hızda gitmemesi diğer yandan da dünyada gittikçe artan yeni varyantların bunların başında da Delta varyantının daha hızlı bulaşması tüm dünyada dördüncü koronavirüs dalgasının öncü göstergesi olarak görülüyor.

Hem sağlık açısından başlayan endişeleri hem de olası kısıtlamaların ekonomiler üzerinde yapacağı olumsuz etkileri göz önünde bulundurduğumuzda devam eden normalleşmenin sekteye uğrayacağı endişesi artmaktadır.

OLASI RİSKLER NELERDİR?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enerjide arz ve talep güvenliği 07 Ekim 2021 | 115 Okunma Küresel enerji arz güvenliği krizi mi? 04 Ekim 2021 | 61 Okunma Dünyada doğal gaz sorunu 30 Eylül 2021 | 152 Okunma Enerji arz güvenliğinin önemi 27 Eylül 2021 | 90 Okunma Türkiye Paris anlaşmasını imzalıyor 23 Eylül 2021 | 184 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar