Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) forumları başlıyor

2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili ve yerel seçimler öncesinde, şehirlerin yatırım anlamında beklentilerini, illerin siyasetten önemli konularını konuşmak ve öncellikli talepleri...

2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili ve yerel seçimler öncesinde, şehirlerin yatırım anlamında beklentilerini, illerin siyasetten önemli konularını konuşmak ve öncellikli talepleri belirlenmek için, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tüm illerde Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB)  Forumu’nu  başlatıyor.

ŞEB Forumu kapsamında ekonomik beklentiler şehirler düzeyinde somutlaştırılarak her bir şehir bir veya bir kaç projeyle kodlanacak. Seçmenlerin beklentilerinin ve taleplerinin önceden belirlenmesi ve yapılacak/tamamlanacak ekonomik projenin şehre özel olması, seçmenlerin memnuniyet düzeyini artıracağı aşikâr.

Bu yüzden AK Parti,  seçmenin beklentilerini ve taleplerini öğrenmek için de her ilde ŞEB Forum’larıyla halkın ayağına gidip ekonomideki öncelliklerini öğrenmek istiyor.

PEKİ,  ŞEB FORUMU NEREDE OLACAK VE KİMLERLE  GÖRÜŞÜLECEK

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumu Türkiye çapında yani 81 ilin tümünde gerçekleşecek. Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığında 24 Kasım 2017 Cuma günü başlayacak olan ŞEB Forumu bu hafta Bingöl, Elazığ, Kırşehir, Karabük, Zonguldak, Bartın, Mardin ve Diyarbakır’da gerçekleşecek.

Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumu’nda halkın ekonomik taleplerini belirlemek için bir taraftan halk ile yüz yüze görüşülecek. Diğer taraftan, AK Parti teşkilat mensuplarıyla yani belediye başkanları, ilçe başkanları, milletvekilleri ve diğer yerel yönetim temsilcileri ile masaya oturup görüşleri istenecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enerjide arz ve talep güvenliği 07 Ekim 2021 | 117 Okunma Küresel enerji arz güvenliği krizi mi? 04 Ekim 2021 | 62 Okunma Dünyada doğal gaz sorunu 30 Eylül 2021 | 153 Okunma Enerji arz güvenliğinin önemi 27 Eylül 2021 | 91 Okunma Türkiye Paris anlaşmasını imzalıyor 23 Eylül 2021 | 186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar