Filistinli amcanın cesur çıkışı

Evet biz o cesur amcamızı tanımamıştık ama o bizi tanımıştı

Bir yandan salgının neden olduğu sıkıntılar, diğer yandan İsrail’in Mescid-i Aksa’ya baskını ve Gazze’de Filistinli kardeşlerimize yaşattığı zulme tüm dünyanın sessiz kalması bayramımızın buruk geçmesine neden oluyor.

En önemli meselemiz İsrail’in Mescid-i Aksa’ya baskını ve Gazze’de Filistinli kardeşlerimize yaşattığı zulüm olunca, bu vesileyle birkaç yıl önceki Kudüs’ü ziyaretimde, Mescid-i Aksa’da yaşadığım bir hatırayı sizinle paylaşmak isterim.

BİR KUDÜS HATIRASI

Yaklaşık 3-4 yıl önce bir toplantı vesilesiyle Kudüs’e gitmiştim. Kudüs demek Mescid-i Aksa demek. Mescid-i Aksa’yı ikinci defa ziyaret edecektim. Gerçekten Mescid-i Aksa’yı ilk ziyaretim ne kadar heyecanlı ve duygu dolu idiyse ikinci ziyaretimde de öyle olmuştu.

Çünkü Kudüs ve Mescid-i Aksa anlatılmaz yaşanır.

Beraberimizdeki arkadaşlar ile Mescid-i Aksa’ya yaklaştığımızda, girişlerdeki İsrail askerlerinin güvenlik gerekçesiyle pasaport ve anlamsız sorularıyla muhatap olduk.

Tabii olarak, bizi üzen ise Mescid-i Aksa’ya girmek için İsrail....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enerjide arz ve talep güvenliği 07 Ekim 2021 | 117 Okunma Küresel enerji arz güvenliği krizi mi? 04 Ekim 2021 | 62 Okunma Dünyada doğal gaz sorunu 30 Eylül 2021 | 155 Okunma Enerji arz güvenliğinin önemi 27 Eylül 2021 | 91 Okunma Türkiye Paris anlaşmasını imzalıyor 23 Eylül 2021 | 186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar