Erzurum’a uçak biletleri neden bu kadar pahalı?

Kış turizmi içinönemli bir cazibe merkezi haline gelme çabasında olan Erzurum’da gerekli altyapı yatırımları hayata geçirilirken Palandöken’e gitmek isteyenlerin önünde artan uçak fiyatları ve azalan sefer sayıları gibi büyük engeller yer alıyor.

Şu an Erzurum’da en çok tartışılan ve konuşulan konuların başında bu dönem uçak biletlerinin aşırı pahalı olması geliyor.

ERZURUM’A ULAŞILAMIYOR

Kar, Erzurum’a ağır bir maliyet yüklüyor. Şehirde kar ile mücadeleden tutun, ısınmaya kadar birçok dezavantajlı durum var. Bu dezavantajlı durumunun avantaja dönüşmesi için ise kış sporları önemli bir fırsat. Ancak görüldüğü üzere bu dönemde de Erzurum’a gitmek isteyenler Erzurum’a ulaşamıyor. Yani Erzurum kış turizminde bu kadar önemli bir cazibe merkezi konumuna gelmişken, Erzurum’a ulaşmak güç hale gelmiş.

Bu zorluğun nedeni azalan sefer sayısı ve artan uçak bileti fiyatları.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enerjide arz ve talep güvenliği 07 Ekim 2021 | 118 Okunma Küresel enerji arz güvenliği krizi mi? 04 Ekim 2021 | 62 Okunma Dünyada doğal gaz sorunu 30 Eylül 2021 | 155 Okunma Enerji arz güvenliğinin önemi 27 Eylül 2021 | 91 Okunma Türkiye Paris anlaşmasını imzalıyor 23 Eylül 2021 | 186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar