Ekonominin yeni başarı hikâyesi: Şehirler

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde seçim vaatlerinin en önemli maddesi şüphesiz ekonomi olacaktır. Bunu önümüzdeki günlerde siyasi partilerin açıklayacağı seçim beyannamelerinde de açık bir...

24 Haziran’da yapılacak seçimlerde seçim vaatlerinin en önemli maddesi şüphesiz ekonomi olacaktır. Bunu önümüzdeki günlerde siyasi partilerin açıklayacağı seçim beyannamelerinde de açık bir şekilde görmek mümkün olacak.

AK Parti Türkiye ekonomisinde kişi başı gelirin artırılmasından yoksulluğun azaltılmasına kadar makro alanda gerçekleştirdiği birden fazla iyileşmeyi mikro bazda yani şehir bazında görmek için seçimlerden önce kollarını sıvadı.

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye’nin hemen hemen tüm şehirlerinde her bir şehrin tüm ekonomi aktörlerini bir araya getiren Şehirlerin Ekonomik Beklentileri (ŞEB) Forumları düzenlenerek ekonomi politikaları konusunda önemli bir yol haritası oluşturuldu.

Bu kapsamda AK Parti’nin gerek vaatlerini verirken gerekse politika uygulamalarını şekillendirirken vatandaşın beklentilerini öncelediğini ve daima ortak akılla bunları hayata geçirdiğinin altını çizmek gerek.

ŞEHİRLERİN EKONOMİK BEKLENTİLERİ (ŞEB) FORUMLARI NEDEN ÖNEMLİ?

Şöyle ki;

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enerjide arz ve talep güvenliği 07 Ekim 2021 | 117 Okunma Küresel enerji arz güvenliği krizi mi? 04 Ekim 2021 | 62 Okunma Dünyada doğal gaz sorunu 30 Eylül 2021 | 155 Okunma Enerji arz güvenliğinin önemi 27 Eylül 2021 | 91 Okunma Türkiye Paris anlaşmasını imzalıyor 23 Eylül 2021 | 186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar