AK Parti seçim manifestosu ve ekonomi

Hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçişi sağlayacak hem de 2023 ve sonrası için yol haritasını belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri için hazırlanan seçim manifestosu Cumhurbaşkanı...

Hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçişi sağlayacak hem de 2023 ve sonrası için yol haritasını belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri için hazırlanan seçim manifestosu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi’nde açıklandı.

Aslında bu manifesto, AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından sonra Türkiye’nin yeni bir şahlanış dönemine gireceği sürecin başlangıcına işaret ediyor.

Erdem, İrade ve Cesareti temel alan bu manifesto, önümüzdeki günlerde açıklanacak seçim beyannamesinin çerçevesini, ruhunu ve felsefesini de belirleyecektir.

Ayrıca, bu manifestoda bir vizyon var. Bu vizyon Türkiye’yi bulunduğu coğrafyada ve küresel sistemde küresel bir aktör konumuna getirecektir. 24 Haziran’da hayata geçecek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi de bu vizyonu gerçekleştirecek yol yani mekanizma olacaktır.

Dolayısıyla ekonomiden, hukuka, sosyal politikadan diplomasiye kadar birçok alanda güçlü Türkiye’nin gelecek vizyonunu belirleyecek bir manifesto var karşımızda.

SEÇİM MANİFESTOSUNDA EKONOMİYE DAİR NELER VAR?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enerjide arz ve talep güvenliği 07 Ekim 2021 | 117 Okunma Küresel enerji arz güvenliği krizi mi? 04 Ekim 2021 | 62 Okunma Dünyada doğal gaz sorunu 30 Eylül 2021 | 155 Okunma Enerji arz güvenliğinin önemi 27 Eylül 2021 | 91 Okunma Türkiye Paris anlaşmasını imzalıyor 23 Eylül 2021 | 186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar