Gehlen-Gülen-Ruzi Nazar  

Reinhard Gehlen, bugünkü Neo Nazi Alman siyasetinin ilham kaynağı olan Adolf Hitler'in istihbaratçı generallerindendi. Neo Nazi Frau Merkel'in ilham kaynağı Adolf Hitler yenilince, Almanların Komünist Rusya ile ilgili ele geçirdiği...

Reinhard Gehlen, bugünkü Neo Nazi Alman siyasetinin ilham kaynağı olan Adolf Hitler'in istihbaratçı generallerindendi. Neo Nazi Frau Merkel'in ilham kaynağı Adolf Hitler yenilince, Almanların Komünist Rusya ile ilgili ele geçirdiği tüm belgeleri yanına alarak ABD'ye gitti. Gehlen, Hitler Almanyasın'da bile “Paralel Devlet” kurmayı başarmış müthiş bir casus, hain bir askerdir.

Gehlen, ABD'ye varır varmaz derhal istihbarat servislerini organize ederek bugünkü CIA'yı (eski adıyla OSS: Office Strategic Services) kurdu. CIA'yı kurduktan sonra ABD'nin sömürgesi olan Almanya'ya gönderildi.

Bugün Nazi bir devlete dönüşen Almanya'yı kurumsal ve istihbarat yapılanması olarak tamamen ABD'nin sömürgesi haline getirdi. İkinci adım olarak da NATO şemsiyesi altında toplanmış ülkelerin istihbarat servislerine de el atmaya çalıştığı biliniyor.

Gehlen'in Batı'da ne kadar başarılı olduğu bilinmez ama, Türkiye'nin günün MİT'i olan MAH'ı (Milli Amele Hizmetleri) ABD'nin çıkarlarına uygun halde kurguladığı bilinmektedir. Gehlen'in Türkiye'de en çok içli dışlı olduğu istihbaratçı, Fuat Doğu'dur. Daha sonra Fuat Doğu, MİT'in başına gelecek kadar yükselir.

Peki, Fuat Doğu kim?

Kontrgerilla olarak adlandırılan GLADIO'yu ülkemize kuran adamdır. Kontrgerilla faaliyetleri çerçevesinde Komünizmle Mücadele Derneği'ni kurar. Derneğin Erzurum Şubesine Fetullah Gülen isimli birini tayin eder. Casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ'nün kurucusu Gülen, askerliğini Fuat Doğu'nun yanında yapmış biridir. FETÖ'nün “Paralel Devlet” tecrübesinin kaynağının kim olduğu şimdi daha net anlaşıldı sanırım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 244 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar