FETÖ’nün kasası Uganda ve Güney Afrika

Diyarbakır’da özel bir kolejde öğretmen olmadığı halde “öğretmen kadrosu”nda gösterilen Ugandalı skandalı hala çözülmüş değil.Çalıştığı kolej, maskesi...

Diyarbakır’da özel bir kolejde öğretmen olmadığı halde “öğretmen kadrosu”nda gösterilen Ugandalı skandalı hala çözülmüş değil.

Çalıştığı kolej, maskesi düşene kadar, okulun internet sitesinde onu öğretmen olarak gösteriyordu. FETÖ ile iltisaklı olduğu ortaya çıkınca da Ugandalıyı “öğretmenler” bölümünden silerek “yanlışlık olmuş” diye milletin aklı ile dalga geçti.

Ve tam bir haftadır patlayan Ugandalı skandalına karşı bizim Milli İstihbarat, Emniyet, jandarma ve diğer istihbarat birimleri hala üç maymunu oynuyorlar. Adliye birimleri desen ha keza. Ugandalı Wanitho lvan Kerawiya, skandalı belgeleri ile ortaya çıkaran Abdullah Çiftçi hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına şikâyette bulunduğu sırada savcılık makamının da tutumu çok ilginç. Halbuki Türkiye’nin yüz akı stratejist ve analisti Abdullah Çiftçi, Ugandalı skandalını belgeleri ile ortaya koymuştu. Müşteki Kerawiya, Çiftçi’nin twitlerini şikâyet etmişti. Savcılık makamı da akıl edip twitlere baksaydı, Kerawa’yı kesinlikle sorgulardı. Çünkü Sayın Çiftçi, bahse konu olan şahsın FETÖ ilişkisi, muhabbeti ve paylaşımlarını faş etmişti.

Kerawia olayı uluslararası casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ terör örgütünün Afrika yapılanmasını bir kez daha sorgulamamızı elzem kılıyor. FETÖ’cü teröristlerin büyük bir kısmı AB, İngiltere, Kanada ve Amerika’ya kaçtılar. Teröristler, Batı’da günlerini gün ederken, paralarını, sermayelerini Afrika’ya taşıdılar.

FETÖ terör örgütünün terörist kaynağı Avrupa, ABD, İngiltere ve Kanada iken, para kaynağı Afrika’dır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar