FETÖ ile mücadele edenler kenara çekilin

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), GLADIO'nun ülkemizde 1960'larda hayata geçirdiği gelmiş geçmiş en tehlikeli yıkıcı örgüttür.FETÖ'cü teröristlerin en büyük...

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), GLADIO'nun ülkemizde 1960'larda hayata geçirdiği gelmiş geçmiş en tehlikeli yıkıcı örgüttür.

FETÖ'cü teröristlerin en büyük özelliği, batıl olan davalarına tam iman etmeleridir. Pensilvanya Şeytanı Gülen, onlara zina etmelerini, kızlarını, bacılarını Hıristiyan veya Yahudilerle evlendirmelerini, alkol kullanmalarını, her türlü renk ve kılığa girmelerini salık verince, hepsi o emre eksiksiz uyuyor.

Hiçbir FETÖ mümini de bu emri sorgulamıyor. Çünkü Pensilvanya Şeytanı, onlar için Peygamberdir ve her sözü ilahi emirdir.

FETÖ ile mücadele cephesinde durum nasıl?

Yargı ve kolluk kuvvetlerinde, devletine, milletine bağlı ve yargıç ve güvenlikçiler canlarını, onurlarını göze alarak mücadele ediyorlar. Bu gözler, FETÖ ile mücadelede engellenen nice rütbeli rütbesiz polisin ve jandarmanın kahırlarına gözyaşlarına sinirlerine şahit oldu. Hamdolsun o çocukların neredeyse tamamı, sureti haktan görünen kriptoların çelmeleri karşısında yılmıyorlar.

Bir kolluk görevlisinin “Erdal Bey beni kızımla tehdit ettiler ama umurumda değildi. En çok acıtan, FETÖ karşıtı görenlerin bize çelme takması ve hain FETÖ'cüyü korumaya almalarıydı” sözleri kulağımda hala çınlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar