FETÖ durdurul(a)muyor

Geçtiğimiz günlerde, Anadolu Ajansı, bir haber yaptı. Ajans muhabiri çok da güzel bir haber yakalamış. Diyarbakır’da Ugandalı bir öğretmen, bir özel kolejde çocuklara ders veriyor. Gazetecilik dili ile soft bir...

Geçtiğimiz günlerde, Anadolu Ajansı, bir haber yaptı. Ajans muhabiri çok da güzel bir haber yakalamış. Diyarbakır’da Ugandalı bir öğretmen, bir özel kolejde çocuklara ders veriyor. Gazetecilik dili ile soft bir hafta sonu haberi. Burada Anadolu Ajansı’nı veya muhabirini ilzam etmek ya cehaletten ya da art niyetten kaynaklanmaktadır.

Haberci, haber değeri olarak gördüğü her konuyu, her şeyi ve her kişiyi haber yapmakla mükelleftir. Ben Anadolu Ajansı’nın yöneticileri yerinde olsam, o muhabire maddi ve manevi değeri olan ödüller veririm. Çünkü bu muhabir, çalıştığı ilde çok farklı bir haberi yakalamıştır. İkincisi, haberin ana unsuru şahıs ile ilgili, Türkiye’yi işgal ve sömürge devleti haline getirmek için her türlü ihanet ve askeri darbe yapmaya teşebbüs eden bir uluslararası casusluk şebekesinin ferdi veya sempatizanı olduğuna dair güçlü karineler ortaya çıkmıştır.

Bundan sonrası İçişleri ve MİT ajanlarına kalmış diyeceğim ama bu konuda pek de ümitvar değilim. Her gün basının önüne geçip tuttuğu çeteleyi saymak, iç güvenliği sağlamaz. Ama bütün bu eksikliklerine rağmen, polisimiz teşkilat olarak FETÖ’den arınma ve FETÖ ile mücadelede en başarılı kurumumuzdur.

Polis teşkilatı ve özellikle İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve dönemin birçok polis müdürümüzün ölümü göze alarak 15 Temmuz işgal harekâtına karşı ülkenin; Ankara ve İstanbul’un savunması yapılmasaydı bugün biz müstemleke bir devlet olarak sağa sola “selam olsun” der dururduk.

Özellikle İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan, kelimenin tam anlamı ile günümüzün Ulubatlı Hasan’ı olup İstanbul’u yeniden bu millete bu devlete bahşetmiştir. Bizim milletin bir kusurudur, yaşarken kahramanlarının kıymetini bilmezler. Rahmetli olduklarında ah vah ile anarız. 16 Temmuz Zaferini bu millete armağan eden Mustafa Çalışkan ve onun gibi nice polis müdürümüze kaç kişi makamında teşekkür ziyaretinde bulundu çok merak ediyorum.

Hele bazılarına kurulan tuzaklar, atılan iftiralarla doğduklarına pişman edildiler. 15 Temmuz’da Serhat sınırımızı; Ağrı’yı, Doğubayazıt’ı, Gürbulak sınır kapısını FETÖ ve PKK’ya teslim etmeyen Emniyet Müdürü Turgay Karakurt ile o gecenin kahraman vali yardımcısı Abdullah Seçkin Coşkun’un başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Bu iki kahramanın yaşadıkları kaleme alınsa eminim en çok satan kitaplar arasına girer.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar