FETÖ: Bir uluslararası suç şebekesi

Casusluk ve ihanet şebekesi de olan Uluslararası Terör Örgütü FETÖ, siyasetten iş dünyasından, başka terör örgütlerinden uyuşturucu, mafyatik yapılanma, insan kaçakçılığı kadın...

Casusluk ve ihanet şebekesi de olan Uluslararası Terör Örgütü FETÖ, siyasetten iş dünyasından, başka terör örgütlerinden uyuşturucu, mafyatik yapılanma, insan kaçakçılığı kadın ticaretine kadar her türlü yapılanmaların mutlaka içinde yer aldığı insanlık tarihinin oldukça sofistike bir örgüttür.

Kayıt dışı ekonomi ve gelir getirici her türlü ahlaka mugayir faaliyetin içerisinde yer alma konusunda Tapınak Şövalyeleri ve Roma'yı da geride bırakacak kadar inanılmaz bir yapılanmadır. Şunu çok açık ve net iddia ediyorum ki, Üst Akıl, FETÖ'yü Roma'dan daha sofistike bir organizasyon ile kurmuştur. Roma'nın birinci hedefi, çapulculuk, silah zoru ile yayılmadır. Silah ve çapulculuğun sökmediği yerlerde de Cizvit ve misyoner yöntemlerini kullanır.

Ama FETÖ, Roma kilisesi gibi üç beş koldan çalışmıyor. Algoritma, Kovalent Bağ, Birleşik Kaplar İlişkisi ve DNA şeridinin karması bir yapılanma ile kurulmuş bir örgüttür.

Koskoca ÖSYM'nin ve YÖK'ün sınav sisteminde sadece algoritmayı kullanmasına rağmen her yıl bunu yüzüne gözüne bulaştırmasına rağmen, FETÖ'nün, Matematik, Fizik ve Biyoloji'nin karmaşık yöntemlerini kullanmasına rağmen “saat gibi” çalışması, arkasındaki akıl gücünü gösterir.

Böylesine şeytani bir akıl ve sinsi bir zekaya sahip olan FETÖ, Allah'ın hikmet ve kudreti ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin duvarına tosladı. Tabi ki bu toslamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başat rol oynadığını unutmamak ve hakkını teslim etmek gerek.

FETÖ, Türk siyasetindeki uyuyan hücrelerini tek tek uyandırıyor. Sırası gelince hücreleri harekete geçiriyor. İlk hücreler 2013 yılında AK Parti'de ve MHP'de harekete geçirildi. Her iki partide deşifre olanlar tasfiye edilince, sıradaki hücrelere geçildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar