FETÖ, Beşiktaş ve Fikret Orman

FETÖ terör örgütü, Osmanlı'nın yıkımında başat rol oynayan Jön Türkler ve onun ardılı olan İttihat ve Terakki Fırkası'ndan daha tehlikeli ve yıkıcı bir örgüttür. Ve Türkiye...

FETÖ terör örgütü, Osmanlı'nın yıkımında başat rol oynayan Jön Türkler ve onun ardılı olan İttihat ve Terakki Fırkası'ndan daha tehlikeli ve yıkıcı bir örgüttür. Ve Türkiye Cumhuriyeti devleti böylesine yıkıcı bir terör örgütü ile uğraşırken, maalesef içeriden de büyük ihanetlerle karşılaşıyor.

Casusluk ve ihanet şebekesi olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün askeriyeden tapu dairesine kadar sızma yaptığı bu ülkede, spor camiasını da boş bıraktığını düşünmek safdillik olur.

FETÖ, Fenerbahçe'ye açık açık çökmeye çalışırken, Beşiktaş ve Galatasaray'ı boş bıraktığı elbette düşünülemezdi. Bu terör örgütünün el altından Fenerbahçe'ye sızmanın zor olduğunu görünce direk çökmeyi tercih ettiği ortaya çıktı. Sevelim veya sevmeyelim, Aziz Yıldırım gibi bir duvar olmasaydı Fenerbahçe de FETÖ'nün kontrolüne geçecekti.

Türk futbolunun diğer iki büyük kulübüne baktığımızda ikisinin de FETÖ'nün tarlası haline geldiğini görüyoruz.

Galatasaray spor kulübünün futbol şubesine çeyrek yüzyıl öce hâkim oldukları ortaya çıktı. GS. Futbol takımı değil de FETOSPOR futbol takımına evrildiği ortaya çıktı. Borç batağında yüzen kulübe dünyanın en modern ve lüks stadını yapan hükûmet ve onun lideri stad açılışında taraftar tarafından “organize bir şekilde” yuhalanıp hakaret edildi.

Aynı şekilde Fenerbahçe'nin taraftarı da terbiye ve ahlak sınırlarını aşarak bir basket maçında ağza alınmayacak küfürleri savurmuşlardı dönemin başbakanı ve maçı izleyen bakanlara.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar