Barzani’ye sahip çıkmamız lazım

Bir önceki yazım münasebetiyle Kürt İslamofaşistlerin yoğun küfürlü hakaretlerine maruz kaldım. Daha önce de kavmiyetçilik taassubundaki Türk İslamofaşistleri ikaz ettiğimiz için benzer hakaret ve...

Bir önceki yazım münasebetiyle Kürt İslamofaşistlerin yoğun küfürlü hakaretlerine maruz kaldım. Daha önce de kavmiyetçilik taassubundaki Türk İslamofaşistleri ikaz ettiğimiz için benzer hakaret ve küfürlere maruz kalmıştık.

Her iki doğruyu dile getirirken yapılan saldırılardan ortaya çıkan net görüntü şudur:

İslamofaşistler hangi kavimden olsun birbirinin aynıdır. Bunu özele indirgersek, bütün kavmiyetçiler, bütün faşistler birbirinin kopyasıdır.

Kuzey Irak referandumunun daha önce bu sütunda belirttiğim gibi Barzani’nin idam fermanı idi. Barzani, Referandum kararını uygulamakla ilmeği kendi boynuna geçirdi maalesef.

Sayın Barzani’nin referandum sonuçlarının açıklandığı akşam medyaya servis ettiği fotoğraf boynundaki yağlı urgana bir düğüm daha atılmasına sebep oldu. O fotoğrafta, danışmanlarının tamamının Batılı olması ayrı bir garabetti. Demek ki Sayın Barzani de klasik Ortadoğu ve sömürge Afrika liderleri gibi Batılı kompleksi var.

O karede Barzani, elindeki elmayı dilimleyerek etrafındaki danışmanlara dağıtıyor ve şu cümleyi söylüyordu: “Bugün yanımızda duran dostlar bunu hak etti.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar