Beşiktaş’ta unutulan FETÖ’cü teröristler

FETÖ Terör örgütü mensuplarının Beşiktaş Kongre üyesi olduklarını ortaya çıkarmamızda dolayı, Fenerbahçelisinden Galatasaraylısına kadar tanıdık tanımadık birçok...

FETÖ Terör örgütü mensuplarının Beşiktaş Kongre üyesi olduklarını ortaya çıkarmamızda dolayı, Fenerbahçelisinden Galatasaraylısına kadar tanıdık tanımadık birçok futbolsever çeşitli iletişim yolları ile bize teşekkürlerini ilettiler. Hepsinin ortak özelliği, vatan ve devlet sevgilerinin zirvede olması.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile ilgili yazılan bir yazıya sadece “dört büyükler”in değil, Anadolu’daki amatör kulüp temsilcilerinin de büyük ilgi göstermesi şaşırttı. Yazımızla ilgili teşekkürlerini iletmek için arayan Güneydoğu’nun şirin bir ilçesinin kulüp başkanı ile konuşmamız çok ilginçti.

Kendisinin Beşiktaş kongre üyesi olup olmadığını sordum. Ama sorduğuma pişman oldum. Bir zamanlar kulübümüze mafyöz tiplerin dadanmasından sonra kızıp kongre üyeliğinden istifa eden “yedi göbek Beşiktaşlı” çıktı sevgili başkan.

Kendisi de fakir-i pür taksir gibi Kabataş leyli meccanisi torunu. Yani “yedi göbek” sıfatını fazlasıyla hak ediyor.

FETÖ ile kulübümüzün mücadelede en gerilerde kalmasına inanmak istemiyor. Kurtuluş Savaşı Gazisi kulübün, Amerikan ajanı bir örgütün teröristleri tarafından kirletilmesini hazmedemiyor.

Anti emperyalist görüş ve düşünceye sahip olan insanların ezici çoğunlukta olduğu Beşiktaş’ın Emperyalist ABD uşaklarına kapısını açmasını konduramıyor şehit ve gazilerimize.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar