FETÖ çetesine dönüşen İttifak: NATO

Puzzle’ın parçaları bir bir birleşiyor. 15 Temmuz darbesini yapan casusluk ve ihanet şebekesi olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün sadece bir maşa olduğu artık tüm delilleri ile ortaya...

Puzzle’ın parçaları bir bir birleşiyor. 15 Temmuz darbesini yapan casusluk ve ihanet şebekesi olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün sadece bir maşa olduğu artık tüm delilleri ile ortaya çıkmıştır.

Amerika Birleşik Devletleri, yıllardır bize karşı “düşman devlet” politikası güdüyor. Çuval Olayından bu yana ABD, Türkiye’nin aleyhine olan tüm bölgesel gelişme ve olayların baş aktörüdür.

ABD, dünyada ve özellikle bölgemizde işgal ya da sömürmek istediği toprakları NATO üzerinden işgal etmeye çalışıyor. Doğu Bloku yıkıldıktan sonra NATO, tamamen ABD’nin kuklası; silahlı örgütü olmuştur. Yani NATO üyesi ülkeler, askeri olarak ABD’nin çıkarlarına hizmet etmektedirler.

Irak’ın parçalanmasından sonra NATO, ABD’nin yönlendirmesi ve yönetmesi ile Türkiye karşıtı sayısız faaliyetlerde bulundu. PKK çetelerinden tutun, FETÖ’ye kadar tüm terörist örgütler, NATO üyesi ülkeler tarafından korundu, finanse edildi ve her türlü lojistikleri sağlandı.

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra NATO’nun Türkiye birimlerinin evirilerek FETÖ’ye dönüştüğünü müşahede ediyoruz.

Son olarak geçtiğimiz günlerde düzenlediği müşterek tatbikatta, Mustafa Kemal ve Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarını düşman hedeflere yerleştiren NATO, bir kez daha suçüstü yakalanmış ve Türkiye karşıtı bir silahlı çeteye dönüştüğünü ortaya koymuştur. Bu çirkin ve şerefsiz olaydan bir hafta önce de Girit’te Türkiye’den gelebilecek bir saldırı simülasyonu ile ilgili bir tatbikat yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 718 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 246 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar