Nedir Yeni Asyacılardan çektiğimiz -II-

Yeni Asyacıların 1960'ların sonu ve 70'lerin başlarında muhafazakâr ve dindar yurttaşlarımızın siyaset alanında var olma çabalarını nasıl hançerlediklerine dair ilk yazım inanılmaz tepkiler...

Yeni Asyacıların 1960'ların sonu ve 70'lerin başlarında muhafazakâr ve dindar yurttaşlarımızın siyaset alanında var olma çabalarını nasıl hançerlediklerine dair ilk yazım inanılmaz tepkiler gördü. Özellikle ata yurdu Erzurum'dan ve Millî Görüş'ün kadim neferlerinden inanılmaz bilgiler geldi. Ömürlerini, mallarını mülklerini bu davaya feda eden insanların anlatımlarından bir daha anladım ki, Yeni Asyacıların biricik görevi Rant kollama ve İslami kesimin siyaset sahnesinde var olmasını engellemek. (Bunların maskelerine kanıp onların yanında yer alan masumları saf kalplileri tenzih ediyorum tabi ki.)

CHP'nin bizim kadim şehitliğimizde bol alkol, edepsizlik ve kusmukla süslediği Sarhoş Adalet Kurultayı'nda Yeni Asya'nın yayın şeyisi Kazım Güleçyüz, sarhoşların kusmukları arasında Müslümanlara höykürüp, İmam Hatiplilerimizi terörist olarak göstermeye çalıştı. Bu Bit yavrusuna göre “İmam Hatip okulların terörist yetiştiriyor”muş.

Yaptığım istatistiki çalışmalarda İmam Hatipli teröriste rastlamadım. Ama İmam Hatip okulunda okuyan başörtülü bir kızın bir barın tuvaletinde koluna Esrar adlı uyuşturucuyu zerk ederken öldüğüne dair bir polis tutanağı ile karşılaştım.

Yani mu kızcağız, kadın bedeninin paspas edildiği, arka sokakların mezbelelik bir barında yüksek dozda uyuşturucu alırken, yani keşlerin tabiri ile “Altın Vuruş” yaparken ölmüş. Polis tutanağını okuyunca yüreğim bin parça oldu. Hem İmam Hatipli Hem de henüz 15'inde olan bir çocuk. Allah böyle acıyı düşmana dahi vermesin.

Çocuğun kimliğini araştırırken, çok ilginç bir noktaya vardım. Uyuşturucu bağımlısı kızcağız meğer Kazım Güleçyüz'ün patronunun kızı imiş.

Yeni Asya şeyisi Güleçyüz'ün İmam Hatiplere olan düşmanlığının sebebi acaba bu olay olabilir mi diye düşünüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’nin asker teröristleri 22 Ocak 2018 | 243 Okunma Erdoğan’ı öldürtmek isteyen FETÖ’cü serbest 19 Ocak 2018 | 1.190 Okunma CHP’de bir devrimci: Gürsel Tekin 17 Ocak 2018 | 716 Okunma M. Kemal’in partisi CIAHP mi oluyor? 16 Ocak 2018 | 244 Okunma Vuruşarak değil, küfrederek çekilme 15 Ocak 2018 | 204 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar