FETÖ kaçacak delik bulamamalı

“FETÖ, ABD’den başka bir ülkeye giderse, o ülkeyi markaja alırız. Asıl önemlisi halkımın bunları tanımış olması. ABD makamlarına 17-25 Aralık’la ilgili 85 koli belge gönderdik. 15 Temmuz ile...

“FETÖ, ABD’den başka bir ülkeye giderse, o ülkeyi markaja alırız. Asıl önemlisi halkımın bunları tanımış olması. ABD makamlarına 17-25 Aralık’la ilgili 85 koli belge gönderdik. 15 Temmuz ile ilgili yargıda birikenler de gönderiliyor”. "DEAŞ'a karşı koalisyonda 65 ülke var. Bu güçle netice alamamak ancak netice almak istememekle açıklanabilir. Suriye'de DEAŞ'lı sayısı 10 bin kadar. Bir o kadar da Irak'ta var kabul edelim. Bunlarla ABD ve Türkiye başa çıkamıyorsa yazıklar olsun. İmkânlarımızı beraberce ortaya koyarsak, bu işi bitiririz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la her yıl eylül ortasında artık gelenekselleşen New York ziyaretimiz var. Biz derken gazetelerin genel yayın yönetmenleri veya yazarlarından oluşan grubu kastediyorum. Bu yıl TV haber kanallarının temsilcilerinin de katılmasıyla ekibimiz büyüdü. New York derken de BM Genel Kurulu çalışmalarını kastediyorum. Yine her gezinin dönüş yolunda olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uçakta bir araya gelip New York ziyaretini değerlendirdik.

***
Erdoğan söze BM Genel Kurulu'nda yaptığı ve SABAH'ın "Mazlumların sesi Erdoğan" manşetiyle duyurduğu konuşmasını anlatarak başladı: "BM sisteminin reforme edilmesi konusu bazıları tarafından da dile getirildi ama kimse bizim gibi somut söylemiyor, kaçınıyorlar. 'Dünya beşten büyüktür' tezimi BM Genel Kurulu'nda da, mülteciler zirvesinde de işledim. Dünya gündemine girmeye başladı. İnanıyorum ki, kısa bir süre sonra soyuttan somuta geçecektir. Çünkü 'Dünya beşten büyüktür' tezi, adalet ve hakkaniyetin aranması sebebiyle, özellikle gündemde olan bir konu."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İnsan onuruna yakışır bir dünya kurmalıyız 27 Eylül 2019 | 72 Okunma S-400’ler barış ve güvenliğimiz için 15 Temmuz 2019 | 76 Okunma Japonya ve Çin ile önemli adımlar attık 04 Temmuz 2019 | 131 Okunma Gelin barış koridorunu inşa edelim 01 Temmuz 2019 | 66 Okunma İnfaz emrini verenin peşindeyiz 13 Kasım 2018 | 4.435 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar