Tekirdağ’a gidiyoruz...

Cumhuriyet gazetesi olarak kurumlarımızla dayanışmamız çok önemli. Ülkemizin içine sürüklendiği darboğazdan kurtulmasının yolu bizlerin işbirliğinden geçiyor. Bu amaçla...

Cumhuriyet gazetesi olarak kurumlarımızla dayanışmamız çok önemli. Ülkemizin içine sürüklendiği darboğazdan kurtulmasının yolu bizlerin işbirliğinden geçiyor. Bu amaçla sürdürdüğümüz çalışmaların bugünkü hedefi Tekirdağ Belediyesi. Belediye Başkanı sayın Kadir Albayrak çalışma arkadaşlarıyla gazetemizi ziyaret ettiği zaman gene buluşmamızı kararlaştırmıştık.

Şimdi bu buluşmayı gerçekleştiriyoruz. Haber Müdürümüz Aykut Küçükkaya, deneyimli arkadaşlarımız Hazal Ocak ve foto ustası Kaan Sağanak ile beraberiz.

Temel kaptanın güvenle kullandığı aracımızla Tekirdağ’a ulaşıyoruz.

Başkan Kadir Albayrak her zamanki sıcak ilgisiyle bizi karşılıyor. Daire Başkanı Ahmet Bey, Basın ve İletişim danışmanı Elif Atayman ile birlikteyiz.

Başkan kimya mühendisi. Halkının içinden gelmiş, halkının içinde yaşayan bir teknik insanın başarısını bu sözlerle açıklıyor:

“Ne yaparsak halk için ve halkla beraber yapıyoruz. Ben meslek hayatıma en baştan başladım. En küçük işlerden başlatıp adım adım en üst yöneticiliğe geldim. Fabrikanın kapısından müdürlüğüne kadar sabırlı emekle yürüdüm.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başarının psikolojisi... 15 Nisan 2024 | 121 Okunma Özeleştiri?... 08 Nisan 2024 | 103 Okunma Kaderinizi seçtiniz mi?... 01 Nisan 2024 | 265 Okunma Hapishanedeki Ali Sirmen... 25 Mart 2024 | 173 Okunma Liderlerin ruhsal durumu... 18 Mart 2024 | 125 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar