Korkunun ecele faydası yok!

Anlaşılan Karagümrük’ün geriden oyun kurarak, kontra kovalayan sistemi Fatih Terim’in gözünü fazlasıyla korkutmuş.Çünkü, şampiyonluğa oynayan ve liderin 10 puan gerisinde kalan bir takımın bu derece...

Anlaşılan Karagümrük’ün geriden oyun kurarak, kontra kovalayan sistemi Fatih Terim’in gözünü fazlasıyla korkutmuş.

Çünkü, şampiyonluğa oynayan ve liderin 10 puan gerisinde kalan bir takımın bu derece korkak bir anlayışla sahaya çıkmasının başka bir izahı olamaz.

Francesco Farioli’nin ligdeki birçok takımı avladığı bu tuzağa düşmek istemeyen Galatasaray, ilk yarıda hiçbir şekilde baskı yapmadan, tamamen orta sahada bekleyerek, oyunu kilitlemeyi tercih etti.

Akıl tutulması
Burak’ın sakatlanması sonrası Biglia da stopere geçince, maçta üretkenlik sıfırın altına indi. Uzatmalarıyla birlikte 50 dakika oynanan ilk yarıda sadece 6 faul düdüğü çalındı.

Bu futbol fukaralığında Terim’in sadece oyun değil oyuncu tercihlerinin de etkisi büyüktü. Millî araya girilirken kadroda rotasyon yapılması ve Feghouli gibi son maçların parlayan isminin kulübede oturtulması akıl tutulmasıydı.

Emre Kılınç faturası!
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tayyip de olmasa… 09 Ekim 2022 | 77 Okunma Aslan İtalyan çukuruna düştü 02 Ekim 2022 | 150 Okunma Beraberliğe sevindiler! 29 Ağustos 2022 | 64 Okunma Sözde derbi özde kör dövüşü 09 Mayıs 2022 | 44 Okunma Enerjik Aslan! 15 Mart 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar