Biraz geç kalmadın mı?

Sivasspor’un bu sezon evinde Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş’ı yenmesi, elbetteki maç öncesi Fenerbahçe adına tedirgin edici bir durumdu. Başta Aykut Kocaman olmak üzere hiçbir Fenerbahçeli Sivas gibi zor bir...

Sivasspor’un bu sezon evinde Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş’ı yenmesi, elbetteki maç öncesi Fenerbahçe adına tedirgin edici bir durumdu. Başta Aykut Kocaman olmak üzere hiçbir Fenerbahçeli Sivas gibi zor bir deplasmandan, bu kadar kolay bir galibiyetle dönmeyi düşünmemiştir.
Bu durumun oluşmasında en önemli faktör Samet Aybaba’nın tercihleriydi. Geçen hafta Konya’da yenilen 5 golün faturasını Robinho’ya kesen Samet Hoca’nın, “Rakip üzerime gelsin, ben de kontradan golü bulurum” anlayışıyla takımını sahaya sürmesi, açıkçası 3 haftadır yüksek konsantrasyonla oynayan Fenerbahçe’nin işine yaradı.
Ne var ki, maç 0-0 devam ederken Bifouma, ani kontratak sonucu yakaladığı 2 net fırsatta tabelayı değiştirebilse, Aybaba’nın planı tıkır tıkır işlemiş olacaktı.
HHH
Ağzıyla kuş tutsa, Aykut Kocaman’a yaranamayan Valbuena’yı Osmanlıspor maçı da kurtaramadı. Cezası biter bitmez formayı kapan Aatıf, “Gol Kralı” olduğu yerde, önce perdeyi açtı, ardından da asistin asistini yaparak hocasını utandırmadı. Ne diyelim kazanan haklıdır.
Aykut Kocaman’ın bir konuda daha hakkını (çok geç kalmış bir icraat olsa da) teslim etmek lazım! Haftalardır Isla’ya sabreden, dün de kadro dışı bırakan Aykut Hoca, acaba Şener’i çok daha önceden oynatsa, Fenerbahçe’nin puan cetvelindeki yeri ne olurdu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tayyip de olmasa… 09 Ekim 2022 | 77 Okunma Aslan İtalyan çukuruna düştü 02 Ekim 2022 | 150 Okunma Beraberliğe sevindiler! 29 Ağustos 2022 | 64 Okunma Sözde derbi özde kör dövüşü 09 Mayıs 2022 | 44 Okunma Enerjik Aslan! 15 Mart 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar