Dışarıya değil içeriye bak!

Bir aydır sahanın içinden çok dışıyla ilgileniyor Galatasaray.         Yöneticisi, teknik adamı, hatta taraftarı işi gücü bırakmış, federasyondan ve kurullarından istifa;...

Bir aydır sahanın içinden çok dışıyla ilgileniyor Galatasaray.        
Yöneticisi, teknik adamı, hatta taraftarı işi gücü bırakmış, federasyondan ve kurullarından istifa; hakemlerden de düdük asmasını bekliyor.
Hiç lafı eğip bükmeden söyleyeyim. Yapılamayan transferlerin, elden kaçırılan yıldızların, kulübün tarihine hiç yakışmayan sorumsuzca davranışların, üst üste yaşanan adale sakatlıklarının, haftalardır sergilenen kötü futbolun, 60. dakikalardan sonra sarı-kırmızılı oyuncuların fiziki düşüşünün ve Şampiyonlar Ligi’nin en kolay grubundaki başarısızlığın üstünü komplo teorileriyle örtmeye çalışmaktır bu.
HHH
Aslında Galatasaray için yaralarını sarma adına iyi bir rakipti Çaykur Rizespor. 14 hafta boyunca tek galibiyetini Fenerbahçe karşısında alan Okan Buruk’un talebeleri, âdeta kâğıt helva gibiydi.
Üçlü savunmayı askıya alan Fatih Terim, rakibi kolay görmüş olacak ki, Muğdat-Eren’den oluşan çift forvet sürprizine imza attı. Ancak sarı-kırmızılı formayı rüyasında bile göremeyecek Muğdat, takımı bir defa daha 10 kişi oynatınca, devrede soyunma odasında kaldı. İlk 45 dakikalık bölümde pek de fazla zorlanmayan Galatasaray, golü bulsa da bir defa daha VAR endişesi yaşadı.
FIFA kokartının söküleceği dedikoduları ayyuka çıkan Alper Ulusoy’un, topun kimin ayağından çıktığına bakarken yardımcı hakemden destek alması bir hayli ilginçti.
Muğdat’ın çıkmasıyla 4-4-2’den 4-3-3’e geçen Galatasaray, ikinci golü de buldu ama son 30 dakikada fizik gücünün düşmesiyle kontrolü Rizespor’a kaptırdı. Muslera’nın kurtarışları olmasa, Okan Buruk bu sezon ikinci galibiyetini Galatasaray’dan alabilirdi.
Galatasaray, bir an önce sahanın içine dönmeli. Bir takım sahasında 2-0 önde iken 1 puanı zor kurtarıyorsa bunu hakeme fatura etmek abes olur. Eğer bu durum böyle devam ederse de Galatasaray’ın ligi ilk dörtte bitirmesi hayal olur. MAÇIN ADAMI: Umar Aminu ...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tayyip de olmasa… 09 Ekim 2022 | 77 Okunma Aslan İtalyan çukuruna düştü 02 Ekim 2022 | 150 Okunma Beraberliğe sevindiler! 29 Ağustos 2022 | 64 Okunma Sözde derbi özde kör dövüşü 09 Mayıs 2022 | 44 Okunma Enerjik Aslan! 15 Mart 2022 | 134 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar