Gümüş kaplama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), ülkelere bir kredi notu verir. Hatta ekonomisi kötü olanların notunu çöp seviyesine indirir. Galatasaray, Alanya maçını izlerken bir anda aklıma geldi. Bu maç...

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), ülkelere bir kredi notu verir. Hatta ekonomisi kötü olanların notunu çöp seviyesine indirir.
Galatasaray, Alanya maçını izlerken bir anda aklıma geldi. Bu maç için benzer notu kimler alabilir diye?
Gol atmış olsa da Gomis, Rodrigues, Belhanda ve Feghouli dün akşam benim için çöp seviyesindeydi. Benzer notu maçın hakemi Ümit Öztürk’e vermek zorundayım. Çünkü; Belhanda’nın,rakibi Sackey’e attığı yumruğa seyirci kalması affedilir gibi değildi. Her ne kadar Douglas’a kaldırılan hatalı ofsayt bayrağında yardımcısına uysa da, Muslera’nın kırmızı kartı ve bir penaltı daha güme gittiği için maçın sonucuna tesir etmiş oldu.

Fatih Terim, Başakşehir karşısında pozisyon vermeyen ve kazanan kadroyu aynen sahaya sürerek, elindeki imkânlar ölçüsünde en doğrusunu yaptı. Şansı da yaver gitti. Önce 4’te Rodrigues’in şutunda kaleci Haydar’ın hatasını Gomis affetmedi. 16’da da Tzavellas kalesini vurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tayyip de olmasa… 09 Ekim 2022 | 77 Okunma Aslan İtalyan çukuruna düştü 02 Ekim 2022 | 150 Okunma Beraberliğe sevindiler! 29 Ağustos 2022 | 64 Okunma Sözde derbi özde kör dövüşü 09 Mayıs 2022 | 44 Okunma Enerjik Aslan! 15 Mart 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar