İşte Hürriyet Oto’nun rüya takımı

TÜRKİYE ekonomisinin 12 yıldır lider sektörü olan otomotive uzun yıllardır tartışmasız en büyük desteği basının amiral gemisi Hürriyet veriyor. Patronundan, Genel Yayın Yönetmeni’ne...

TÜRKİYE ekonomisinin 12 yıldır lider sektörü olan otomotive uzun yıllardır tartışmasız en büyük desteği basının amiral gemisi Hürriyet veriyor.

Patronundan, Genel Yayın Yönetmeni’ne, CEO’sundan Ekonomi Müdürü’ne kadar tüm Hürriyet Ailesi otomotiv sektörünün öneminin ve ülke ekonomisi için yarattığı değerlerin farkında. Öyle ki sektörle ilgili tüm gelişmeleri aktarırken, ana sayfalarda yer bulurken ve son dönemde internette hep arkamda otomotive inanan bu ailenin desteğini hissettim. Bu destek sayesinde Hürriyet’in gazete ve internette yayınlanan otomotiv haberleri haftada yaklaşık 4 milyon kişiye ulaşmaya başladı.

Şimdi bunu bir adım daha ileriye taşımak için yaklaşık 2 yıldır aktif olmayan Hürriyet Oto’yu yeniden devreye alıyoruz. hurriyetoto.com isimli bağımsız web sitesinden yayın yapan bu önemli mecraya artık hurriyet.com.tr’nin ekonomi sayfalarında yer alan ‘otomobil’ kategorisinden de erişebileceksiniz. Bugün Hürriyet Oto’nun en büyük özelliği Türkiye’de hem içerik hem de listelemeyi (satılık araç ilanı) aynı anda yapıyor olması. Yani bazı web siteleri sadece içerik sağlarken bazıları ise sadece listeleme ile faaliyet gösteriyor. Bizim farkımız bunun ikisini birden yapıyor olmak. Geçmişte Hürriyet Oto ağırlıklı olarak listeleme sitesiyken artık içeriğin ön planda olduğu bir siteye hayata geçiriyoruz.

Elbette bunu tek başıma yapmayacağım. Bunun için tam anlamıyla bir ‘Rüya Takım’ kuruyoruz.  Öncelikli olarak bundan böyle sadece bu site için benimle birlikte çalışacak Meriç Türkbıkmaz isimli yakında otomotiv mühendisi olarak diplomasını alacak genç bir arkadaşımızı bünyemize kattık. Buna ek olarak garajsepeti.com isimli sitedeki arkadaşlar da gerektiği durumlarda bize içerik sağlayacaklar. İçerik konusunda bize dışarıdan destek verecek önemli isim ise otomotiv sektörünün yakından tanıdığı Autobest üyesi usta gazeteci Okan Altan olacak. Okan, sektörü en iyi tanıyan, global otomotiv endüstrisindeki gelişmeleri en yakınen takip eden gazetecilerden biri. Kendisi bize hem içerik konusunda destek verecek hem de analiz yazılarıyla katkı sağlayacak.

En büyük sürprizimiz ise yeni yazarlarımız olacak. İşte ‘Rüya Takımı’nı oluşturacak bu yazarlar sırasıyla şöyle;

- Oyak Otomotiv Grubu eski Başkanı ve duayen otomotivci Celal Çağlar,

- Borusan Otomotiv İcra Kurulu Üyesi ve eski CEO’su Eşref Biryıldız,

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borusan, Mercedes ve Audi de satacak 16 Eylül 2019 | 336 Okunma Çevre mi kar mı? 12 Eylül 2019 | 66 Okunma Onların işi yıldız yaratmak! 11 Eylül 2019 | 103 Okunma Hurda teşviki kalıcı olmalı 09 Eylül 2019 | 145 Okunma Daralan pazarın yarattığı rekorlar 02 Eylül 2019 | 117 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar