‘Milli gururumuzu’ hazmedemeyenler

Cumhuriyet gazetesi yazarı Emre Kongar bu hafta Kadın Milli Voleybol takımımızın başarısına gölge düşürmeye çalışanlara yönelik "‘Milli gururumuzu’ hazmedemeyenler" başlığıyla yazı kaleme aldı.

Ne yazık ki bu iktidar bütün ortak değerlerimizi yok etti: Artık ne yurtseverlikte, ne özgürlükte, ne demokraside, ne adalette, ne milli bayramlarımızda, ne dini bayramlarımızda, ne de milli başarılarımızda duygudaşlık kaldı!

Kadın Milli Voleybol takımımızın Avrupa Şampiyonluğu gibi gerçekten “Milli Gururumuz” olan, Türkiye’nin çağdaşlığını, kadın özgürlüğünü ve spordaki başarısını simgeleyen bir zaferi bile hazmedemeyen, karalamaya çalışanlar var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hıfzı Topuz ve Kemal Kılıçdaroğlu 29 Eylül 2023 | 166 Okunma Hıfzı Topuz: Bir anıt adamı daha kaybettik! 28 Eylül 2023 | 150 Okunma ‘Sığınmacılar’ sorunu ve ‘TC yargısı’ 26 Eylül 2023 | 53 Okunma Kavala, Demirtaş ve Yanardağ 24 Eylül 2023 | 134 Okunma Cumhuriyet ve sosyalizm 22 Eylül 2023 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar