Evlatlarımıza tecavüzler nasıl ve ne zaman önlenir?

Dindarlık kisvesi altında dincilik ve ahlaksızlık yapan, çocuklarımıza tecavüz eden sapık alçaklar nasıl durdurulabilir? Sayıları gittikçe artan bu tecavüz olayları nasıl önlenebilir? Bu soruların...

Dindarlık kisvesi altında dincilik ve ahlaksızlık yapan, çocuklarımıza tecavüz eden sapık alçaklar nasıl durdurulabilir?
Sayıları gittikçe artan bu tecavüz olayları nasıl önlenebilir?
Bu soruların yanıtlarını lafı hiç dolandırmadan hemen vermek, bir vicdan ve ahlak borcudur!

***

I

En önce siyasal tavır konmalıdır:
Ne yazık ki, gerek siyasal ortamda, gerekse sosyal medyada, iktidar mensuplarının bu konuda hassasiyet gösterdiklerine, çocuklara tecavüz edenleri şiddetle ve nefretle kınadıklarına pek tanık olamıyoruz.
Tam tersine, bu olayları münferitleştirme, üstlerini örtme, yaşandıkları ortamları aklama, hatta tecavüz olaylarının yaşandığı bazı vakıflara maddi manevi destek verme eğilimleri dikkatleri çekiyor ve eleştiri konusu oluyor.
AKP’ye oy veren seçmen kitlesinin bu alçak, ahlaksız tecavüzcüleri hoş gördüğünü hiç sanmıyorum...
Ama ne yazık ki, onların da sesleri, kamuoyunda pek duyulmuyor!

***

II

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Belediyeler demokrasiyi yeniden kurabilir mi? 26 Nisan 2024 | 90 Okunma ‘Bir Kent Lokantası’na yenilmek!’ 25 Nisan 2024 | 403 Okunma İdam fermanı, 23 Nisan Bayramı ve çocuk istismarı 23 Nisan 2024 | 61 Okunma Adaletsizlikler iktidarı zorluyor 21 Nisan 2024 | 142 Okunma Yeni anayasa tuzağı 19 Nisan 2024 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar