Çölaşan’a FETÖ’cülük iddiası?

Sonunda bu da oldu; Emin Çölaşan ile Necati Doğru gibi iki Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Demokrat yazar da Fethullah Gülen Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması, FETÖ/PDY’ye destek vermekle...

Sonunda bu da oldu; Emin Çölaşan ile Necati Doğru gibi iki Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Demokrat yazar da Fethullah Gülen Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması, FETÖ/PDY’ye destek vermekle suçlandı.
Bugün Emin Çölaşan’ın 12 Aralık’ta SÖZCÜ’de yazdığı yazıdan bazı bölümleri aktaracağım.

*** “Sevgili okurlarım, Türkiye’de gazetecilik yapmak giderek zorlaşıyor. Hele iktidardan yana bir gazeteci değilseniz başınıza her an, her iş açılabilir.
Kim olursanız olun, bu devirde ‘Yandaş’ olacaksınız.
Gazeteci, işadamı, bürokrat vesaire hiç fark etmez. Bütün maddi ve manevi varlığınızla iktidara destek vereceksiniz, yalakalık yapacaksınız, hataları, yolsuzlukları, vurgunları asla gündeme getirmeyeceksiniz!
İşte bunları yaptığınız takdirde iktidarın nezdinde ‘İyi adam’ olur ve sizi bekleyecek olan nice tehlikeleri savuşturmuş olursunuz.
... SÖZCÜ’de bir yazım çıkmış, bir de benimle yapılan bir söyleşide kullandığım birkaç cümle var.
O sırada FETÖ takımı henüz darbe yapmaya soyunmamış ama AKP ile kapışmış durumda.
Ancak bunların günün birinde darbe yapmaya kalkışacağını kimse bilmiyor.
İkiz kardeşi AKP ile aralarına kara kedi girmiş...
Ve ben bunların kavgasında cemaati tutmuşum.
Hepsi bu kadar!..
FETÖ’cülük (!) konusunda somut b...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir ‘anıt adam’: Ali Sirmen 19 Mart 2024 | 89 Okunma Hukuk devleti ‘guguk’ derken! 17 Mart 2024 | 144 Okunma ‘Şahsım Devletinde’ sorumlu da ‘şahıstır’ elbette! 15 Mart 2024 | 171 Okunma Erdoğan panikte mi? 14 Mart 2024 | 1.171 Okunma 12 Mart! 12 Mart 2024 | 432 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar