Kötü dönerin delili

Yukarıdaki fotoğraf geçenlerde bir gazete yayınlandı. Meslektaşımız bu dönerin, daha doğrusu bu dönerden yapılmış iskenderin, pek lezzetli olduğunu ballandıra ballandıra anlatıyordu. Çok...

Yukarıdaki fotoğraf geçenlerde bir gazete yayınlandı. Meslektaşımız bu dönerin, daha doğrusu bu dönerden yapılmış iskenderin, pek lezzetli olduğunu ballandıra ballandıra anlatıyordu. Çok beğenmiş. Afiyet olsun.

Ancak burada sorun var. Hem de birden fazla:

Bir dönerin iyi olup olmadığına, iskender yiyerek karar veremezsiniz. Çünkü iskendere salça ve erimiş tereyağı konur ki bu da en sıradan, hatta dandik eti bile lezzetliymiş gibi algılatır.
Ben zamanında çok denedim. Övülen nice iskendercinin döneri yaramaz, saman gibidir. Hatta uyanık iskenderciler porsiyon vermek istemez. Çünkü foyalarının meydana çıkacağını bilirler.

Gelelim asıl meseleye: Bu resimdeki döner, iyi bir döner olamaz. Eti kaliteli dahi olsa, tabağınıza gelen döner iyi değildir. Çünkü:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeyhül Muharririn 12 Kasım 2018 | 910 Okunma Cenaze marşı 11 Kasım 2018 | 710 Okunma Milyar dolarlık arayış 10 Kasım 2018 | 4.312 Okunma Kaşıkçı niye öldürüldü? 04 Kasım 2018 | 5.696 Okunma Bellek dostu yazı tipi 03 Kasım 2018 | 243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar