Vatandaş Nuh diyor peygamber demiyor

Haber şöyle: Antalya oto sanayideki bir rot-balans ustası, kendi yaptığı bir cihazla bel fıtığı hastalarını tedavi ediyormuş. YouTube'ta görüntüleri vardı: Önce, ameliyat masası benzeri yere hastayı...

Haber şöyle: Antalya oto sanayideki bir rot-balans ustası, kendi yaptığı bir cihazla bel fıtığı hastalarını tedavi ediyormuş.
YouTube'ta görüntüleri vardı: Önce, ameliyat masası benzeri yere hastayı yatırıp ayaklarından bağlıyor. Sonra masayı döndürerek, hastayı tepe taklak ediyor.
Adamı sağa sola ve aşağıya doğru çekiştirirken, "Bir de kilo verdin mi tamam" diyor.
Masadan kalkan adam kameraya şöyle konuşuyor: "Neredeyse iki büklüm geldim. Şu andan ağrılarım yok denecek kadar az. Çok memnunum." Bunları izleyenlerin hiçbiri, hastanın bir-ki hafta sonra nasıl olacağını bilmiyor. Herkesin aklında yüzü gülen hasta ve 'rot-balans tedavisi' kalıyor.
Daha geçen gün, bel fıtığı olan bir tanıdık şöyle diyordu: "Gebze'de bir adam varmış, özel bir yağla hastanın belini ovarak fıtığı tedavi ediyormuş.
Adam eskiden milli takımda masörmüş." Arkadaş ilk fırsatta Gebze'ye gitmeye hazırlanıyordu.
Ben bu tip hikayeleri çok dinledim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeyhül Muharririn 12 Kasım 2018 | 913 Okunma Cenaze marşı 11 Kasım 2018 | 711 Okunma Milyar dolarlık arayış 10 Kasım 2018 | 4.314 Okunma Kaşıkçı niye öldürüldü? 04 Kasım 2018 | 5.696 Okunma Bellek dostu yazı tipi 03 Kasım 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar