GDO korkusu makul mu?

Diyelim ki bebeğiniz olacak. Hastaneye gittiniz. Kontroller yapıldı. Bebeğin genetik bir kalp rahatsızlığı ile doğacağı anlaşıldı. Çocuğunuzun yedi yaşına gelmeden ölme ihtimali yüzde 70......

Diyelim ki bebeğiniz olacak.
Hastaneye gittiniz.
Kontroller yapıldı.
Bebeğin genetik bir kalp rahatsızlığı ile doğacağı anlaşıldı.
Çocuğunuzun yedi yaşına gelmeden ölme ihtimali yüzde 70... Yaşasa dahi ömür boyu kalp hastası olacağı kesin. Doktorlar embriyoya genetik müdahale yaparlarsa, bebeğin sağlıklı bir insan olacağını söylediler.
Soru: Müdahaleye izin verir misiniz?
"Evet, doktorlar müdahale etsin, çocuğum doğuştan kalp hastası olmasın..." diyorsanız yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. "İstemem, etmesinler..." diyorsanız bir yarı-katil olarak yaşamınızı sürdürün.
Bir başka örnek... Geçen gün haber vardı. Ardahan'da içi de, dışı da kımızı olan elma yetiştirmişler. Gayet lezzetliymiş. Sağlık açısından faydalı olduğu da söyleniyor.
Soru: Bu elmadan yer misiniz?
"Evet, yerim..." diyorsanız okumaya devam edin. Eğer, "Hayır, yemem çünkü bence doğal değil" diyorsanız da okuyun çünkü anlatacaklarım var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeyhül Muharririn 12 Kasım 2018 | 911 Okunma Cenaze marşı 11 Kasım 2018 | 710 Okunma Milyar dolarlık arayış 10 Kasım 2018 | 4.312 Okunma Kaşıkçı niye öldürüldü? 04 Kasım 2018 | 5.696 Okunma Bellek dostu yazı tipi 03 Kasım 2018 | 243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar