Uçtu, uçtu Demirtaş uçtu

Daha önce turist gibi gidip gelmişti. Yüzüne bakacak muhatap bulamamıştı. Şimdi durum farklı. Moskova’da bir dizi görüşme yapacak. Rusya Dışişleri Bakanı Sargey Lavrov’la bir araya gelecek. Ne oldu, ne...

Daha önce turist gibi gidip gelmişti. Yüzüne bakacak muhatap bulamamıştı. Şimdi durum farklı. Moskova’da bir dizi görüşme yapacak. Rusya Dışişleri Bakanı Sargey Lavrov’la bir araya gelecek.

Ne oldu, ne değişti? 
Çok şey değişti. O zaman Rusya ile ilişkiler iyiydi. Şimdi ise kanlı-bıçaklı durumdayız. Dün Moskova’nın Selahattin Demirtaş gibilere ihtiyacı yoktu, bugün var. Zamanı geldi, Türkiye aleyhine kullanacak. 
Demirtaş’ın da işi bu zaten! O yüzden Moskova’ya uçtu.
Yıllardır hep aynı faaliyeti yapıyor. Türkiye’yi sağa sola gammazlayıp, sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Zamanının çoğunu dışarıda geçiriyor. Bir oraya koşuyor, bir buraya. Kandil’in, PKK’nın postalığını üstlenmiş durumda. Batıdan, doğudan destekçi arıyor. 
Bu faaliyet, hayattaki en önemli gayesi haline gelmiş durumda! 
* * * 
Türkiye, bir süredir ağır bir saldırı altında… 
Terörle yürütülen mücadele ortada: Millet düşmanları, bazı şehirleri harabeye çevirdi. Bu milletin okullarını tahrip ediyor, camilerini kundaklıyor. Karakolları roketleyip, devlet binalarına saldırıyor. Asker ve polise hain pusular kuruyor. 
Hiçbir kutsalı yok! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar