Tencere-kapak

Hangisi tencere, hangisi kapak, üzerinde fazlaca düşünüp kafa yormaya gerek yok. İkisini de birbirinin yerine koyabilirsiniz. Önemli olan yuvarlanıp birbirlerini bulmaları. Selahattin Demirtaş ile Ekrem İmamoğlu'ndan bahsediyorum....

Hangisi tencere, hangisi kapak, üzerinde fazlaca düşünüp kafa yormaya gerek yok. İkisini de birbirinin yerine koyabilirsiniz. Önemli olan yuvarlanıp birbirlerini bulmaları.

Selahattin Demirtaş ile Ekrem İmamoğlu'ndan bahsediyorum. Birbirlerini çok güzel tamamlıyorlar. İmamoğlu, Demirtaş'a övgüler düzüyor, Demirtaş da terör hükümlüsü olarak bulunduğu cezaevinden İmamoğlu'na destek twitleri gönderiyor.

Şimdi 'Bir terör hükümlüsü nasıl böyle rahat hareket eder? Sosyal medyayı kullanarak cezaevinden nasıl Türk siyasetini yönlendirmeye çalışır?' diye sormayın. O, ayrı ve üzerinde ciddi düşünülmesi gereken bir konu. Ben sadece bir durum tespiti yapmaya çalışıyorum.

Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli'nin partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmaya çok kızmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde olan bitenlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmeye bayağı içerlemiş. Hemen sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapmış.

Diyor ki:

'Sanırım MHP, s

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar