Tencere kapağını buldu

İşte şimdi oldu. Tencere yuvarlandı, kapağını buldu. Buluştular, birleştiler, Türkiye'ye doğru birlikte atış yapmaya başladılar. Kanlı terör örgütü PKK'nın önemli isimlerinden Mustafa...

İşte şimdi oldu. Tencere yuvarlandı, kapağını buldu. Buluştular, birleştiler, Türkiye'ye doğru birlikte atış yapmaya başladılar. Kanlı terör örgütü PKK'nın önemli isimlerinden Mustafa Karasu, organize suç örgütü yöneticisi Sedat Peker'e destek verdi.

Hem de ne destek!..

Mustafa Karasu, PKK'nın yayın organı ANF'ye yaptığı açıklamada, Sedat Peker'in söyledikleri için 'Bundan daha sıcak, net bilgiler bulmak mümkün değildir. Verdiği bilgilerin çoğu doğrudur' dedi.

Daha da ileri gitti, Sedat Peker için 'İfşaatları çok önemlidir' ifadesini kullandı.

Sedat Peker, sözde PKK düşmanıydı, öyle değil mi? Milliyetçi ve vatanseverdi! Öyle söylüyordu. Hatta uzun yıllar bu söylemin parsasını topladı. Ama nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı bir savaş yürüten, yıllar boyunca bu ülke insanlarının kanını döken PKK ile aynı noktada buluştu. Onlardan güçlü bir destek aldı.

Sıkışırsa, gideceği bir kapı daha var artık. Gerçi, 5 yıldızlı otelle

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar