Tehlikeli, çok tehlikeli

Zaman Gazetesi’nin eski Genel Yayın Müdürü Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen için “Dünyanın en büyük yalancısıdır” demiş: -Dünya tarihinde FETÖ kadar tehlikeli ve...

Zaman Gazetesi’nin eski Genel Yayın Müdürü Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen için “Dünyanın en büyük yalancısıdır” demiş:

-Dünya tarihinde FETÖ kadar tehlikeli ve eşi görülmüş bir örgüt yoktur. Bu hainler, kendilerini akla gelmeyen şeytani metotlarla gizlerler.

Aynen öyle… Bizzat yaşadım bunu. Gülen, yıllar önce kendisi ile röportaja gittiğimizde bizim de gözümüzün içine baka baka bir dizi yalan söylemişti. Daha sonra ne söylediyse tam tersini yaptı.

Kendisine biat edenler de farklı değil… Yalancıdır hepsi bunların, riyakardır ve sahtekardır. Bukalemun gibi ortama göre renk değiştirirler. Her duruma uyum sağlarlar. Diğer terör örgütlerine benzemezler. Ne olduklarını kolay kolay çözemezsiniz.

O yüzden çok tehlikelidirler…

Son darbe teşebbüsünde yaşadık. Cumhurbaşkanı’nın, Genelkurmay Başkanı’nın ve Kuvvet Komutanlarının en yakınına kadar sızdıkları ortaya çıktı. Hepsini arkadan hançerlemeye çalıştılar.

? ? ?

Dün, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’la biraz sohbet ettim. Darbe girişimi sebebiyle tutuklanan Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal’dan bahsetti…

“Beni gördüğünde dört takla atıyordu” dedi:

-Çok abartılı ilgi gösteriyordu. Ak Parti hakkında son derece olumlu değerlendirmeler yapıyordu. O ilgiden rahatsız oldum, biliyor musun?

Ve devam etti:

-Hatta Vali’ye de söyledim. “Ya bu adamda bir problem var, ya da tahtası eksik” diye. Çünkü askerler beni çok sevmezler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar