Saray düğmeye bassaydı…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisindeki çalkantıların sebebini de kaynağını da bulmuş! Üstelik, bunu partisinin kapalı toplantısında dile getirmiş. Kılıçdaroğlu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisindeki çalkantıların sebebini de kaynağını da bulmuş! Üstelik, bunu partisinin kapalı toplantısında dile getirmiş. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı gösteriyor:

-Saray düğmeye bastı. Bazı milletvekili arkadaşlarımız da buna alet oldu.

Tam bir güler misin, ağlar mısın durumu.

Kılıçdaroğlu’nun söylediklerine göre…

Muharrem İnce, Fikri Sağlar, Selin Sayek Böke ve diğerleri Saray’ın adamları. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’den düğmeye basıyor. Hep birlikte harekete geçiyorlar, ortalığa dökülüyorlar!

Üstelik, bu isimler CHP’nin “deve dişi” tabir edilen parçaları. Muharrem İnce, Kurultay’da Genel Başkan Adayı olmuş, 415 oy almış. Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü görevlerinde bulunmuş. Fikri Sağlar da CHP’nin en yüksek yönetim organı olan Parti Meclisi üyesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar