Sapık bu adam

Evet, sapık. Hem de tartışmasız, şüphe götürmeyecek ölçüde bir sapık. Ne Allah tanıyor, ne de Peygamber. Üstelik, bunu ben demiyorum; açıktan ve milletin gözünün içine baka baka...

Evet, sapık. Hem de tartışmasız, şüphe götürmeyecek ölçüde bir sapık. Ne Allah tanıyor, ne de Peygamber. Üstelik, bunu ben demiyorum; açıktan ve milletin gözünün içine baka baka kendisi söylemiş. Buna rağmen, kitleleri peşine takıp, sürüklemiş.

Şaka gibi! Aynı zamanda, “Ben Müslümanım” diyen ve peşine takılan insanlar açısından da son derece iç acıtıcı! Gerçek şu ki, bir sahtekar tarafından alabildiğine kullanılmışlar. Çoluk çocuklarının nafakalarından artırıp,Fethullah Gülen denilen bu adamı beslemişler. Camilerde saf tuttukları kardeşlerinin hak ve hukukunu gasp etmişler. Müslümanlara tuzak kuranların değirmenine su taşımışlar. Lafı hiç evirip çevirmeye gerek yok, bu adamla birlikte İslam adına Müslümanlara en büyük darbeyi vurmuşlar.

“Allah tanımıyor” diyorum. Görüntüler ortada. Kendisi söylemiş…

“Cebrail’i çok severim” diyor:

-Hiç görmediğim, tanımadığım bir melek bu.

Böyle konuştuğuna göre, diğer meleklerin bazılarını ya da büyük bölümünü tanıyor! Hangi dinin mensubuysa, onları görüyor ve konuşuyor. Çünkü, İslam’da yok böyle bir şey!

Daha da vahimi var, devam ediyor:

-O bir parti kursa, ben O’na diyeceğim ki: Sen bir parti kurdun, ama müsaadenle ben seni desteklemeyeceğim.

Cebrail’le konuşmaktan bahsettiğine göre, belli ki kendini peygamber mertebesinde görüyor. Bitmedi, yetmedi, sapkınlıkları bu kadarla da kalmıyor. Kendinde Cebrail’e, dolayısıyla direk olarak Yaradan’a karşı çıkma hakkını da buluyor. Çünkü, O’nun Cebrail aracılığı ile ilettiği emirlerine uymayacağını ve desteklemeyeceğini açıktan söyleyebiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 839 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar