Meclis’te savaş hazırlığı

Yanıldığımı hiç sanmıyorum. Geçmiş tecrübelerle sabit, iyi kötü gelişmeleri görebildiğimi sanıyorum. Ayrıca, ilk bilgiler de gelmeye başladı. Türkiye Büyük Millet...

Yanıldığımı hiç sanmıyorum. Geçmiş tecrübelerle sabit, iyi kötü gelişmeleri görebildiğimi sanıyorum. Ayrıca, ilk bilgiler de gelmeye başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi, ciddi bir mücadeleye hazırlanıyor.

Dikkat ederseniz, Başbakan Binali Yıldırım da açıkladı. Anayasa Değişikliği Teklifi’nin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu’nun gündemine geleceğini söyledi. Ortada bir tereddüt kalmadı.

Savaş başlıyor…

Komisyondaki itiş-kakışı düşünün, küfürleşmeleri ve tehditleri akla getirin, bir an için atılan pet şişeleri dikkate alın… Ondan sonra varın Genel Kurul’da neler olup biteceğini, nasıl bir mücadele yaşanacağını siz düşünün!

Komisyonda sadece üye milletvekilleri vardı. Genel Kurul’a ise, milletvekillerinin tamamı katılacak. Gelen sinyaller de gösteriyor ki, çok daha büyük bir gürültü kopacak. Kemal Kılıçdaroğlu yine “rejim değişiyor” iddialarını tekrarlayacak. Türkiye’nin üniter yapısının zedeleneceği yönünde söylemlerini sıralayacak. O safa, üniter yapının değişmesi için can atan HDP de katılacak. Karşılarında ise AK Parti ile MHP cephesi yer alacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar