Mağduriyet arayan adam

Yine Ekrem İmamoğlu, yine bir 'mağduriyet' hikâyesi... Adeta özellikle arıyor. Bulduğu her mağduriyette daha çok mutlu oluyor.Dikkat edin... 'İmamoğlu' denince, icraattı, misyondu, vizyondu akla gelmiyor. Ekrem Bey için...

Yine Ekrem İmamoğlu, yine bir 'mağduriyet' hikâyesi... Adeta özellikle arıyor. Bulduğu her mağduriyette daha çok mutlu oluyor.

Dikkat edin...

'İmamoğlu' denince, icraattı, misyondu, vizyondu akla gelmiyor. Ekrem Bey için mağduriyet yeterli.

Hadi hep beraber bir bakalım: Geriye doğru dönüp düşündüğünüzde, Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak hafızalarda canlanan ne var? Mağduriyet, mağduriyet, mağduriyet... Böyle giderse, mağduriyetle bitirecek bir seçim dönemini.

Son mağduriyet de Fatih Türbesi çevresinde ellerini arkasına bağlayarak gezdiği için hakkında yapılan inceleme. HDP'lileri ziyareti ile ilgili bir tane daha var, ama o pek fazla prim yapıp, taraftar çekmediği için gündeme getirilmiyor. Türbe ziyareti çok daha heyecan verici!

Belki ortada bir saygısızlık var, ama suç yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar