Mağdura CHP'den hakim

Kolay iş: Son dönemde Türk siyasetinde oldukça sakat ve ucuz bir oy toplama eğilimi belirdi. Biz, bunun adına 'mağdura yatmak' diyoruz. Şartlar ne olursa olsun, nalıncı keseri misali kendine yontacaksın, 'mağdurum ben mağdurum'...

Kolay iş: Son dönemde Türk siyasetinde oldukça sakat ve ucuz bir oy toplama eğilimi belirdi. Biz, bunun adına 'mağdura yatmak' diyoruz. Şartlar ne olursa olsun, nalıncı keseri misali kendine yontacaksın, 'mağdurum ben mağdurum' diyeceksin. Sırt üstü yatacak ve oyları toplayacaksın.

Bir dönem hayli işe yaradı bu...

Ama artık sonuç verir mi bilemem. Çünkü her zaman ve her şart altında mağdur olamaz ki bir insan! Yazı da gelse, tura da gelse, sürekli olarak kazanamaz ki!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da, konuyu 'mağdur olmakla, mağdura yatmak' arasındaki fark olarak değerlendiriyor. 'Türk halkı mağdurun yanında olur, mağdura yatanın değil' değerlendirmesini yapıyor.

Anladınız siz konuyu.

Dün, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikteydik. 2022'de adalet alanında atılan adımları ve 2023 hedeflerini anlattı. Sorularımızla birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çevresinde yürütülen tartışmalar da gündeme geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar