Lawrence’tan Trump’a geçiş yaptılar

 Ne mi oluyor? Tarih yine tekerrür ediyor! Geçmişe şöyle bir bakarsak, anlarız zaten bugün neler olduğunu.  Bir başka ifade ile değerlendirilirse, Araplar yine arıza yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da işte...

 Ne mi oluyor? Tarih yine tekerrür ediyor! Geçmişe şöyle bir bakarsak, anlarız zaten bugün neler olduğunu. 

Bir başka ifade ile değerlendirilirse, Araplar yine arıza yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da işte bu yüzden Medine Müdafii Fahrettin Paşa’yı küstahça “hırsızlıkla” suçlayan BAE Dışişleri Bakanı’na o soruyu sordu: 

-Benim atam, Kutsal Toprakları müdafaa ederken, senin ceddin neredeydi? 

Biliyoruz nerede olduklarını: Osmanlı’ya karşı onları organize eden İngiliz Ajanı Thomas Edward Lawrence’in peşindeydiler. O’na “Arabistanlı Lawrence” diyorlardı. Hatta bir halk kahramanı olarak bakıyorlardı. 

Bunların meşrebinde var ihanet! 

Bu BAE’li Bakan’ın ceddi, muhtemelen Lawrence’in oluşturduğu düzensiz çetelerin içindeydi. Ya da onlara destek veriyordu. İngilizler adına Müslüman Osmanlı’ya kurşun sıkıyordu. İçinde bu kadar kin biriktirdiğine göre, bu adamın ceddi de İslam Peygamberi’nin ebedi istiratgahı olan Medine’yi savunan “Çöl Aslanı”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar