Kılıçdaroğlu’nun günah defteri 

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı sıfatıyla Ankara’dan İstanbul’a doğru yürüyor ve “adaletten” bahsediyor… Samimi mi? Bence değil. Çünkü, 2010 Yılı’ndan...

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı sıfatıyla Ankara’dan İstanbul’a doğru yürüyor ve “adaletten” bahsediyor… 

Samimi mi? 

Bence değil. Çünkü, 2010 Yılı’ndan bu yana CHP içinde yaptıklarına bakılınca, adaletten bahsetmek mümkün değil. Kemal Bey’in lügatinde böyle bir kelime yok. Genel Başkan olur olmaz, büyük bir tasfiye hareketi başlattı. Yıllarca CHP’ye hizmet eden deve dişi gibi isimleri kazıyıp attı. Yerlerine de dışarıdan getirdiği isimlerle yamamalar yaptı. 

Mesela, dünyayı karıştırmakla ün yapan spekülatör Soros’un para yardımı yaptığı TESEV’ci Oğuz Babüroğlu ile irtibata geçti. “Arama Toplantıları” düzenletti. CHP’ye yeni bir yön aradı. 

O toplantılardan ilki İstanbul Swissotel’de, ikincisi Van’da yapıldı. CHP ile hiç ilişkisi olmayan birtakım isimler kürsüye çıktılar. CHP’yi de, CHP politikalarını da yerden yere vurdular. 

Sonra onlar milletvekili ve parti yöneticisi yapıldı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 839 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar