Kılıçdaroğlu’na gizli tanık

Dikkat ettiniz mi, Kemal Bey her geçen gün daha da sertleşiyor. Öyle laflar ediyor ki, yenir yutulur gibi değil. CHP’nin son Grup Toplantısında da yine benzer sözler söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok ağır...

Dikkat ettiniz mi, Kemal Bey her geçen gün daha da sertleşiyor. Öyle laflar ediyor ki, yenir yutulur gibi değil. CHP’nin son Grup Toplantısında da yine benzer sözler söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok ağır sözlerle yüklendi: 

“Buradan ilk kez söylüyorum. FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı Makamını işgal eden zattır. Bir numaralı siyasi ayağı… Versin mahkemeye, ispat edeceğim.” 

Bunlar hiçbir geçerliliği olmayan sözler. Şovdan öte bir anlamı yok. Anayasa ortada: Cumhurbaşkanlarının suç işlediği iddia ediliyorsa, önce Meclis’e gidip önerge vermek gerekir. Sonra gerekli prosedür uygulanır. Böyle televizyon kameraları karşısında bağırıp çağırmakla olmaz. Ayrıca, Türk Hukuk Sistemi’nde “Versin mahkemeye ispat edeceğim” diye bir usul de yok. 

Ama Kemal Bey söylüyor işte! 

Tribünlere oynayıp, şov yapıyor… 

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 839 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar