Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ağır işçi

Türkiye bir ateş çemberinin içinde. Suriye’deki gelişmeler ortada ve bütün dünya bölgeye silah yığıyor. Rusya ile ilişkiler halen gergin. Putin tehdit üstüne tehdit savuruyor. Yetmiyor, Moskova...

Türkiye bir ateş çemberinin içinde. Suriye’deki gelişmeler ortada ve bütün dünya bölgeye silah yığıyor.

Rusya ile ilişkiler halen gergin. Putin tehdit üstüne tehdit savuruyor. Yetmiyor, Moskova, Bağdat’ı da üzerimize kışkırtmaya çalışıyor. 
İçerideki terör saldırıları, Parlamento’daki PKK sevdalıları ve dışarıdan bel altına vurulan paralel darbeler de cabası! 
İşte böyle bir ortamda Başbakan Davutoğlu kürsüye çıkıp, 64. Hükümet’in 2016 Yılı Eylem Planı’nı açıkladı. Davutoğlu, önce son bir haftalık ekonomik verilerden bahsetti. Sıkıntı yok, gelişmeler gayet iyi. Üstelik yılın üç çeyreğinde ortaya çıkan büyüme rakamı dünyaya parmak ısırtacak cinsten. Davutoğlu, ardından “Seçimden önce ne dediysek yüz akıyla gerçekleştirmek için huzurunuzdayız” dedi. 
Saydı, sıraladı… 
Verdi, dağıttı. 
Tamamı, vatandaşın hayat standardını olumlu etkileyecek icraatlar. Kundaktaki bebekten, huzurevindeki nine ve dedelere kadar herkese dokunacak bu düzenlemelerin gerçekleşmesi için vaat edilen süre ise birkaç ay. 
Başbakan Davutoğlu’nun deyimiyle Türkiye hem Şeytan taşlamayı sürdürüyor, hem de tavafını gerçekleştiriyor! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar