Kılıçdaroğlu masallar dünyasında

Zaman zaman öyle laflar ediyor, öyle yorumlar yapıyor ki, CHP tabanını bile hop oturtup, hop kaldırıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun işte böyle oldukça ilginç bir yapısı...

Zaman zaman öyle laflar ediyor, öyle yorumlar yapıyor ki, CHP tabanını bile hop oturtup, hop kaldırıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun işte böyle oldukça ilginç bir yapısı var. 
Ana Muhalefet Partisi’nin Genel Başkanı ya… Sanıyorum, kendisini her konuda muhalefet etmek gibi bir mecburiyet içinde hissediyor. Ya da Kemal Bey, Türkiye’de değil, masallar dünyasında yaşıyor. 
Önceki gece bir televizyon programında Ahmet Hakan’ın karşısına çıktı. Yine garip ve anlaşılmaz laflar etti. Zaten, Ahmet Hakan’ın o programlarında genellikle böyle oluyor. Tabii, o başka bir konu. 
Kemal Bey, sosyal demokrat ve “özgürlükçü” bir kişilik ya!.. 
Hemen “kitap yakma” konusuna girdi. Fetullah Gülen denilen adamın kitaplarının savunuculuğuna soyundu: 
-Fetullah Gülen’in kitapları korkudan yakılıyor. 12 Eylül’deki kitapların yakıldığı gibi! 
Buraya kadar eyvallah. 
Kural olarak hiçbir itirazım yok. 
Ancak, daha sonra söyledikleri gerçekten garip: 
-Hiç doğru değil. Paranızı verir, alır okursunuz. İsterseniz okumazsınız. Yahu sizin aklınız yok mu? Aklınız var. 
Kemal Bey, hem “akıldan” bahsediyor, hem de “Paranızı verir, alır okursunuz” diyor. Aklı olan bu kitaplara para verir mi? Ayrıca, bir terör örgütünün liderinin kitaplarını satın alıp, ona parasal olarak destek vermek de suçtur! Belli ki, Kemal Bey’in bundan da pek haberi yok. 
Hayaller dünyasını bırakalım ve şimdi gelelim Türkiye gerçeklerine… 
Bu adam, darbe yapmaya kalktı Sayın Kılıçdaroğlu! Sizi, beni hepimizi esir almaya çalıştı. Kan döktü bu ülkede, can aldı! Sizin o sürekli sahip çıktığınızı söylediğiniz Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmeye çalıştı. 
Ve en önemlisi… 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar