Kılıçdaroğlu kandırıldı mı?

Bakın, benim iddiam değil bu; “FETÖ’cüler Abimi de Kandırmışlar” yazılı pankartın arkasında fotoğraf çektiren kişi Cemal Kılıçdaroğlu. CHP Genel Başkanı...

Bakın, benim iddiam değil bu; “FETÖ’cüler Abimi de Kandırmışlar” yazılı pankartın arkasında fotoğraf çektiren kişi Cemal KılıçdaroğluCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öz kardeşi. Hani Kemal Bey, yıllar önce “onurlu” bir kişi olarak kamuoyuna sunmuş ve alnından öpmüştü ya… İşte o Cemal Kılıçdaroğlu, şimdi Kemal Bey’in “FETÖ’cüler tarafından kandırıldığını” iddia ediyor.

Yetmiyor, tepki gösteriyor…

Bu da yetmiyor, tepkisini beraberindeki 30 kişi ile birlikte yürüyüş yaparak ortaya koyuyor. Ağabeyinden CHP içindeki FETÖ’cüleri temizlemesini istiyor.

Cemal Kılıçdaroğlu, acaba ne kadar haklı? FETÖ’cüler, gerçekten Kemal Kılıçdaroğlu’nu kandırmış olabilirler mi?

İşte buna hiç ihtimal vermiyorum.

2010 Yılı’nda CHP’ye Genel Başkan olan ve o günden bu yana sergilediği bütün başarısızlığa rağmen, üstün bir yetenekle görevde kalmayı başarabilen Kemal Bey’de kanacak göz var mı hiç?

Eğer ortada bir ilişki varsa… Bu başka bir sebebe dayanıyordur!

***

Tabi, Cemal Kılıçdaroğlu’na hak vermiyor da değilim. Söz konusu olan öz ağabeyi, kanından, canından olan bir kişi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar