Kılıçdaroğlu anten taksın!

Önce “Biz insanları kimlikleri ve inançları dolayısıyla ayırmayız” dedi. Hemen ardından en büyük ayrımcılığı yaptı. Farkında olmadan Roman vatandaşları aşağıladı....

Önce “Biz insanları kimlikleri ve inançları dolayısıyla ayırmayız” dedi. Hemen ardından en büyük ayrımcılığı yaptı. Farkında olmadan Roman vatandaşları aşağıladı. Onları, dışarıdan gelen ve Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecileri aynı kefeye koydu. 
Romanları istismar edip, isyana teşvik etti: 
-Çıkın ortaya, Suriyelilere baktığın kadar bana bakmıyorsun, onlara verdiğin para kadar bana vermiyorsun, deyin… 
Kim mi?.. Tabii ki, CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. 
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Kemal Bey yine kızacak ama böyle siyaset olmaz. Suriyeliler, Esad zulmünden kaçıp, Türkiye’ye sığınmış mültecilerle bir tutulamaz. Bizden farksız onlar. Bu ülkenin vatandaşları! “Suriyelilere verdiğin para kadar Romanlara vermiyorsun” da ne demek? Dilenci mi Romanlar? 
Ayrıca niye toplumun başka kesimleri değil de Romanlar? Kusura bakmasın, ama Kemal Bey’in yaptığı ayrımcılığın dik âlâsı. Aynı zamanda da örtülü bir aşağılama! 
Belli ki, Kemal

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar