Kemal Bey’in beyninin yarısı 

Tansu Çiller soktu bu deyimi siyaset sözlüğüne: Başbakanlığı döneminde Hazine eski Müsteşarı Osman Ünsal için “beynimin yarısı” ifadesini kullandı. Kendisine Türk Ekonomisinin...

Tansu Çiller soktu bu deyimi siyaset sözlüğüne: Başbakanlığı döneminde Hazine eski Müsteşarı Osman Ünsal için “beynimin yarısı” ifadesini kullandı. Kendisine Türk Ekonomisinin direksiyonunu teslim etti. Şimdi de CHP içinde sıkça dillendiriliyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da “beyninin yarısı” olan bir isimden söz ediliyor. 

Çünkü… 

CHP’nin Genel Başkanlık katında özel bir odada çalışmalarını sürdürüyor. Kemal Bey’in en yakın mesai arkadaşı unvanını elinde tutuyor. Dilediği zaman odasına girip, dilediğinde çıkıyor. Pek çok konuda mutfak hazırlıklarını yapıyor. Pişirip, Kılıçdaroğlu’nun önüne koyuyor. 

Parti Meclisi Üyeliği dışında hiçbir sıfatı yok. Ancak, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yapılan görüşmeye O da katıldı. Bundan sonra ittifak görüşmelerini de İyi Parti’den Koray Aydın’la birlikte O götürecek. 

Peki, kim bu CHP’deki “en yetkili” isim? 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, parti içinde yükselen tepkiler üzerine görevden almak zor

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar